Evolutia Noastra


Uniscan Grup Educational si-a inceput activitatea in 1998 sub denumirea de Uniscan Advertising in domeniul creatiei grafice publicitare. Din 2002 Uniscan isi incepe activitatea de distributie de materiale pentru invatarea limbii engleze, din 2003 devenind reprezentantul Editurii Express Publishing. Participa la licitatiile organizate de ministerul Educatiei aproband manuale scolare pentru ciclul primar si liceal, deruland contracte cu Ministerul Educatiei, si cu scoli din invatamantul de stat si privat.


Uniscan Grup Educational infiinteaza editura Active Learning si publica Primele Mele Cuvinte: Acasa, Afara, La scoala, Animale, o serie de carticele de spuma speciala create pentru mainile micute ale copiilor cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani. Urmatoarele carti sunt publicate in parteneriat cu Coppenrath-Spiegelburg Germania pe care ii si reprezinta in distributia de articole pentru copii in Romania, si impreuna cu care Uniscan introduce pe piata romaneasca un concept de magazin tematic sub moto-ul: "We create a whole world, all around a book"!


Astfel ia nastere Magazinul Tinkerbella, unde, intr-o atmosfera de poveste, copiii intalnesc personajele din cartile publicate de editura - Sharky si Lillifee - pe care le pot lua acasa, impreuna cu alte articole din aceleasi colectii, ducand in camera lor, la scoala, sau in felul in care se imbraca, atmosfera din carti si personajele dragi lor.


Ne dorim sa contribuim la ridicarea standardelor educationale in Romania atat prin oferirea de materiale educative de inalta calitate, ce imbina metode moderne si inovatoare in predarea limbilor straine, cat si prin organizarea de cursuri de formare profesionala si personala pentru profesori, si ateliere de dezvoltare personala pentru elevi. Punem pasiune in munca noastra si militam pentru respectul de sine, precum si constientizare si valorizare de sine, si actionam printr-o continua dezvoltare profesionala si personala.


Newsletter
Abonare
Scroll