Pentru a putea cumpara de pe magazinul online www.uniscan.ro, nu trebuie sa aveti un cont deschis pe acest site. De asemenea, puteti sa folositi functionalitatea comanda rapida. Contul personal este un instrument simplu si eficient care va garanteaza confidentialitatea comenzilor, oferindu-va multe facilitati (printre care lista de adrese personala, istoricul comenzilor). Pentru a va deschide un cont personal este nevoie sa aveti un cont de e-mail activ. Deschiderea contului este gratuita si nu dureaza mai mult de cinci minute.

1. Alegerea produsului
Alegerea produsului se face parcurgand categoriile sau subcategoriile existente pe site sau selectand dupa producator.
Dupa ce ati vizionat si ati ales produsul dorit, apasati butonul "Adauga in cos" si produsul va fi adaugat automat in cosul de cumparaturi.

2. Cosul de cumparaturi
Dupa ce cosul este plin, puteti sa verificati inca o data produsele. Aveti posibilitatea sa modificati cosul prin adaugarea sau prin stergerea unuia sau a mai multor produse.
Aveti afisata si valoarea totala a comenzii. Mentionam ca toate preturile includ si TVA.

3. Date de livrare si facturare
Completati adresa unde sa va fie livrata comanda in campurile din formularul din cosul de cumparaturi. Daca doriti factura pe persoana juridica bifati "Doresc facturarea comenzii pe: Persoana juridica sau PFA" si completati datele de facturare.

5. Transmiterea comenzii
Dupa ce ati completat datele de facturare si livrare apasati butonul "Trimite comanda. Veti primi in mod automat un e-mail catre adresa dumneavostra de mail.
Dupa primirea comenzii, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre consultatii nostri, pentru a stabili de comun acord ultimele detalii cu privire la livrare, disponibilitatea produselor si la modalitatea de plata.

Pentru a plasa o comanda rapida selectati din pagina produsului dorit "Comanda rapida", completati datele solicitate si apasati "Trimiteti". Dupa primirea comenzii, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre consultatii nostri, pentru a stabili de comun acord ultimele detalii cu privire la livrare, disponibilitatea produselor si la modalitatea de plata.

Newsletter
Abonare
Scroll