DE CE COPIII NOSTRI SE TRANSFORMA IN TIRANI. CUM A FOST ABOLITA COPILARIA 978-606-719-904-8

DE CE COPIII NOSTRI SE TRANSFORMA IN TIRANI. CUM A FOST ABOLITA COPILARIA 978-606-719-904-8

Produs indisponibil momentan. Pentru comenzi va rugam trimiteti mail la adresa bookshop@uniscan.ro sau contactati-ne la numarul de telefon 021/2245080, 021/2245026 Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Cod

Cod produs: 978-606-719-904-8

disponibilitate

Disponibilitate: Indisponibil

Un puști de-o schioapă se aruncă pe jos în mijlocul magazinului, un elev de gimnaziu se plimbă prin clasă în timpul orei, un adolescent răzgâiat nu are chef să învețe nici o meserie. Părinților, profesorilor sau chiar angajatorilor, peisajul le este deja familiar. Cum se face că acești copii au ajuns să-i joace pe degete pe adulți și să nu mai respecte nici o autoritate? Michael Winterhoff, psihiatru de copii, explică în ce fel abdicarea de la reperele educaționale tradiționale, dar și încurajarea unei relații de parteneriat între părinți și copii a dus la situația în care copiii sunt complet lipsiți de acele oglindiri, limitări și îndrumări vitale pentru a deprinde autocontrolul și a crește nu doar fizic, ci și emoțional. Discutând tendința părinților de a-și proiecta neâmplinirile în viața copilului, cartea ne reconduce la rădăcinile parentajului: copiii trebuie să redevină copii, iar părinții trebuie să redevină educatorii grijulii, dar fermi, de care copiii au nevoie pentru o dezvoltare armonioasă.

Michael Winterhoff are un cabinet de psihiatrie pediatrică în Bonn și este specializat în tulburările de dezvoltare ale copiiilor și adolescenților.

Clientii uniscan.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll