Certificate VEC

 

VEC ofera doua tipuri de certificate: Certificatul de participare si Certificatul de examinare.

 

Dobandind aceste calificari, cei care studieaza engleza vocationala isi vor spori sansele de promovare profesionala atat in tara cat si in strainatate. Cursul de pregatire si examenul sunt elaborate si monitorizate indeaproape de Express Publishing si Uniscan Grup Educational si sunt validate de Universitatea Greenwich. Criteriile stricte la care adereaza aceste institutii fac ca VEC sa fie o certificare valoroasa pe piata globala competitiva de astazi.

 

Certificatul de participare se acorda celor care au finalizat cu succes doua componente ale programului de studiu: au finalizat cursul de engleza pentru limbaj specializat in cadrul unui Centru de training autorizat si au elaborat portofoliul pentru domeniul de studiu ales.

 

Acest portofoliu trebuie sa contina: 21 de chestionare, 3 teste generale, 9 lucrari scrise si 3 teme de conversatie (inregistrate in format MP3) pe domeniul de studiu ales. Cursurile de engleza vocationala sunt elaborate astfel incat sa ofere studentilor cunostintele de limba engleza de care au nevoie pentru a reusi in domeniul de studiu ales, sporindu-le sansele de reusita la examenul VEC.

 

Obtinerea Certificatului de participare nu este o conditie obligatorie pentru inscrierea la examenul VEC.

 

Certificatul de examinare se acorda candidatilor care reusesc sa promoveze cu succes examenul VEC in domeniul profesional ales. Acest examen este organizat de un Centru autorizat de examinare VEC in cadrul a doua sesiuni anuale.

Scroll